Intampina sezonul rece cu aceeasi nota de stil – ghetele DENIS, pentru barbati

Stim cu totii, un barbat care intoarce toate privirile trebuie sa aiba o tinuta impecabila si incaltaminte pe masura. Ba chiar pe seama tipului de incaltaminte se pune un accent, avand in vedere ca desi sunt partea de final a imaginii ce se doreste a fi admirata, ea trebuie sa intregeasca, sa puna acel semn al exclamarii, nu sa dezamageasca.

Incaltamintea bine aleasa nu va schimba din caracterul sau farmecul personal al purtatorului, insa cert este ca ii va reda acestuia ceea ce merita, admiratia. „Dati Cezarului ce-i al Cezarului” spune o vorba. Asa ca pentru acei barbati atenti la ce poarta, dornici sa faca din incaltamintea aleasa o afirmatie a propriului stil atunci colectia DENIS de ghete barbati piele, comercializata in magazinele ANNA CORI va fi asul din maneca.

Ca si pana acum, brandul acesta a rasfatat publicul cu diversele si versatilele sale stiluri. Nu omite nici de data aceasta sa faca acelasi lucru. Dar, nu se rezuma nici la banal. Sunt stiluri puternic masculine, ce emana simpatia fata de piele, ce o pune in valoare si nu in cele din urma, aduce un tribut barbatilor puternici. Prin traducere, in noua colectie de la www.annacori.com cu ghete pentru barbati se are in vedere in continuare calitatea superioara a materialului, pielea foarte bine lucrata, pe cand la capitolul design se are in vedere o maniera eleganta de a iesi in evidenta.

Preferatele sezonului sunt in continuare perforatiile decorative. Atent lucrate, acestea redau incaltamintei o nota aparte, subliniaza atentia fata de detalii. In plus, un astfel de model iti fac parca ochii sa urmeze fiecare linie. Asa se pune in valoare si pantoful, dar si purtatorul.

ANNA CORI propune variante de ghete cu inchidere in sireturi, dar si cele cu elastic. Sunt stiluri potrivite atat de combinat cu jeans, cat si cu un pantalon office. Versatile, incantatoare, relevante pentru a defini calitatea. Cu talpa robusta, pentru un barbat cu incredere in el, cu talpa usoara, din piele naturala, astfel de ghete demonstreaza ca nu este loc de compromis pentru a arata bine.

Cromatica ghetelor

Distingem, din nou, preferinta pentru tonuri aparte. De regula in sezonul rece asociem incaltamintei tinute fade, in culori tari dar inchise, predominand tonurile pamantii. Pare destul de usor sa te cufunzi in banal astfel. Insa, ghetele de la DENIS pentru barbati au in vedere un echilibru: culori interesante, insa care nu epateaza. Cuoio, maro sau negru sunt pe gustul oricarui barbat si in egala masura potrivite pentru orice tip de tinuta.

Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa te gandesti la urmatorul sezon. DENIS da startul cu  o colectie noua si complexa de incaltaminte, dedicand barbatilor modele practice si deosebite, oferind desigur, o lectie de stil. Cand ne-am fi intrebat cu ce ne mai poate surprinde descoperim rafinamentul intr-o alta forma, modele de incaltaminte din piele ce definesc in primul rand calitatea.

Intreaga colectie, precum si alte optiuni de incaltaminte, pentru femei si barbati deopotriva, se regasesc in cadrul paginii oficiale, annacori.com.