Ce conditii presupune partea de videochat angajari?

Parerile sunt impartite, unii spun ca pentru a te angaja in videochat trebuie sa arati intr-un anume fel, altii sustin sus si tare ca nu e nevoie neaparat sa ai dimensiunile de 90-60-90. Care e de fapt adevarul probabil ca nu afla decat cele care aleg sa se angajeze in domeniu…

In seria celor care spun ca cerintele de angajare in videochat sunt minime se inscriu si reprezentantii BeYou Studio – un cunoscut studio de videochat din Bucuresti. Conform cu cele prezentate pe site-ul lor www.beyou-studio.ro, va fac o prezentare scurta a conditiilor de angajare pe care studioul le solicita celor interesate, alaturi de alte cateva precizari pe care le-am aflat discutand pe chat-ul aceluiasi site cu unul din reprezentantii BeYou. Chiar am avut curiozitatea asta, sa vad ce conditii impune partea de videochat angajari – iata ce am aflat:

  • Fetele care vor sa se angajeze trebuie sa aiba varsta minima (legala de altfel) de 18 ani.

Exista si o limita superioara de varsta – aceasta este de 35 de ani. De regula sunt vizate in acest caz tinerele ambitioase, dornice de a obtine castiguri consistente, de a evolua pe plan financiar.

  • Aspectul fizic trebuie sa fie unul placut

Departe de a solicita un anume tipar, cei de la BeYou Studio mentioneaza doar faptul ca orice tanara care isi doreste sa se angajeze trebuie sa aiba un aspect fizic placut. Motivul este unul simplu, se pare, si se refera la preferintele foarte variate ale membrilor care acceseaza platformele de videochat in cautarea de partenere de discutii. Unii cauta efectiv doar o prezenta placuta, o interlocutoare care sa ii scoata din rutina si care sa fie interesanta. Altii mizeaza doar pe conversatii, insa desigur este necesar sa isi creeze o prima impresie buna, prin urmare totul se refera la un aspect fizic placut si o prezenta pe masura.

  • Cunostinte de limba engleza

Solicitarea este una fireasca, intrucat discutiile vor fi purtate cu interlocutori din strainatate, in marea lor majoritate vorbitori de limba engleza. Nivelul de cunostinte nu trebuie sa fie neaparat unul avansat, dimpotriva este vorba despre a sti limba engleza la un nivel minim, conversational. Oricum, modelele vor primi si sprijin in acest sens, prin training si cursuri de limba engleza care le vor ajuta sa poata sa poarte discutii fara a fi stanjenite de blocaje cauzate de necunoasterea unor termeni, spre exemplu.

  • Cunostinte de utilizare a PC-ului

Discutiile se desfasoara – cum altfel? – cu ajutorul tehnologiei care permite desfasurarea acestei activitati. Orice fata interesata de un job de model in videochat ar trebui sa aiba minime cunostinte de operare a unui PC, insa acesta nu este neaparat un impediment – cei de la BeYou Studio ofera sprijin si in acest sens.

Pare destul de simplu, nu? Ar mai fi totusi cateva mentiuni de facut. Este vorba despre un job la urma urmei, iar la fiecare job trebuie sa dai dovada de dedicare, de seriozitate, avand in acelasi timp dorinta de a evolua si de a castiga tot mai mult. Odata indeplinite toate aceste aspecte, se pare ca partea de videochat angajari nu mai are atat de multe secrete. Cele interesate de informatii suplimentare pot sa afle mai multe detalii direct de pe site: www.beyou-studio.ro.