Afla despre termocuvertura si de ce vei dori sa apelezi la un astfel de tratament

Atunci cand pasesti intr-un salon de infrumusetare trebuie sa stii ce optiuni ai in tipurile de tratamente. Unele saloane sunt dotate corespunzator si pun la dispozitie tratamente moderne, cu efecte uimitoare. Spre exemplu termenul de termocuvertura suna complex, un gen de tratament ce aplica efectul caldurii si te ajuta sa iti remodelezi corpul.

Impachetarea cu termosudatie, asa cum se numeste acest gen de tratament, se refera la o termocuvertura cu infrarosu ce impreuna cu anumite produse aplicate pentru slabire si combaterea celulitei vor amplifica efectele saunei. Efectul este cel de eliminare a excesului de apa, de remediere a problemei cu picioarele umflate sau a vergeturilor.

Ce se intampla concret in timpul acestui tratament se refera la actiunea locala a caldurii asupra zonelor corpului, o actiune profunda ce ajunge la stratul de grasime, la celulita. In timp ce temperatura din cuvertura speciala creste, vasele se dilata, iar evident grasimea se topeste, fiind absorbita de sistemul limfatic.

Efectele benefice ale tratamentului cu termocuvertura

Realizat corect si de personal avizat, in cadrul unui salon de infrumusetare Bucuresti precum este Cinnamon spre exemplu, acest gen de tratamente poate aduce rezultate notabile. Este vorba despre pierderea de centimetri, mai ales pentru ca se elimina apa in exces si se obtine tonifierea, un aspect neted si placut al pielii, cu eliminarea celulitei. Mai ales in acele cazuri in care celulita era profunda, greu de tratat, cand aspectul pielii era de tip coaja de portocala ca urmare a folosirii de termocuvertura se poate ameliora aceasta situatie, aspectul fiind vizibil imbunatatit.

Alte avantaje se refera la eliminarea toxinelor, sedintele de acest gen fiind comparate cu efectele de sauna, insa cu aplicare locala asupra unor zone de interes a caldurii. Arderea grasimilor este de asemenea influentata, sub actiunea termocuverturii. Drept urmare pielea este mai elastica, iar vergeturile, acele mici rupturi de tesut la suprafata pielii, se vor diminua.

Exista si un efect de relaxare la nivelul muschilor, precum si un stimul oferit metabolismului, cu actiune asupra circulatiei sanguine. Practic este un lung sir de reactii in lant.

Etapele acestui tratament

Inainte de a se aplica termocuvertura, pielea este pregatita. In acest sens se aplica o procedura de exfoliere, un peeling corporal. Acesta are rolul de a indeparta stratul de celule moarte, stimuland si circulatia, deschizand porii astfel ca la expunerea la caldura pielea sa fie mai receptiva. Se aplica o crema speciala, urmata de o infoliere, urmata de cuvertura in sine.

Dupa sesiunea aceasta se aplica un gel anticelulitic. Trebuie spus ca si ca urmare a acestui tratament timp de cateva ore substantele din produsele aplicate continua sa actioneze.

De regula se stabileste cu specialistul din cadrul salonului cate sedinte sunt necesare pentru pacient, in functie de situatia data. Unele persoane incearca acest gen de tratament pentru beneficiile sale per total, altele specific pentru a scapa de celulita, iar aici tine de gradul de severitate al problemei.

Poate ca mai avantajos este un abonament la salon pentru un astfel de tratament. O recomandare ramane Cinnamon Salon, regasit in sectorul 2 al capitalei, pe strada Tunari numarul 6 sau Bd. Ferdinand I nr. 116. Datele de contact si numere de telefon pentru programari se regasesc pe pagina oficiala. Cu un program generos de la 9 la 20.00 este un timp suficient de a gasi orar pliat pe orice program de munca ai avea. Nu uita de pagina lor de pe retelele sociale, daca ai intrebari privind acest gen de tratament si nu numai.